ESKÜVŐ FOTÓZÁS

ESKÜVŐ FOTÓZÁS LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE

KAPCSOLATFELVÉTEL

Első lépésként megtörtént a kapcsolatfelvétel közöttünk, megtaláltatok minket az interneten vagy egy ismerős ajánlott minket. Minden esetben van egy személyes találkozó, ahol megismerjük egymást, megbeszéljük a részleteket és kitöltünk együtt egy szerződést, melyben lefixáljuk a fotózás(ok) napját, az esküvő napjának menetrendjét és egyéb általatok igényelt szolgáltatásokat. Ekkor történik meg a megbeszélt összeg 50%-ának kifizetése, mely mindkettőnk számára biztosítékot jelent.

degenfeld-kastelyszallo

ESKÜVŐ ELŐTTI NAPOKBAN

Az esküvő előtt pár nappal érdemes újra egyeztetnünk, ha van rá lehetőség személyesen is találkozhatunk, hogy a napi programtervet utoljára, pontosan leegyeztessük, változott-e valami a tervben, mikor, hol, pontos helyszínek, kire vagy mire figyeljük oda jobban és egyéb extra kérések, igények.

eskuvofotozas-siofok-1

AZ ESKÜVŐ NAPJÁN

Reggel a megbeszélt helyen, időpontban találkozunk, ez igény szerint lehet a készülődés otthon vagy szállodában. Öltözködés, smink, fodrász, szülői jó tanácsok sora veszi kezdetét, mi pedig a háttérben megörökítjük ezeket a meghitt, őszinte pillanatokat. Itt mi csak a háttérből figyelünk, nem adunk semmiféle instrukciót,  hagyunk benneteket koncentrálni, készülődni, csak a legszebb, legérdekesebb pillanatokat kapjuk lencsevégre.

Ezt követően jó idő esetén kimegyünk a szabadba, eső esetén olyan helyszínekre, ahol az esküvői ruhátokban sor kerülhet a kreatív fotózásra. Meglátogatunk különböző, általunk vagy általatok is ajánlott helyszíneket. Mindkettőnknek segítségére válik, ha van egy- két segítő családtag vagy barát, aki vigyázz a ruhára, fogja a kellékeket, segít a ki-, és beszállásban, figyeli a sminkedet. A kreatív fotózás körülbelül 2 órát vesz igénybe, többre általában nincs is idő, hiszen a napotok most indul csak igazán, a vendégek már gyülekeznek a fogadáson, mire végzünk.  A kis szünetet kihasználva  ekkor mi is hazamegyünk átöltözni, felkészülünk a nap további részére, ti pedig haladtok a megbeszélt stratégia szerint. A kreatív fotózás és a fogadás között érdemes legalább egy óra szünetet hagyni, hiszen bármi közbe jöhet.

eskuvofotozas-balaton-2

ELINDUL A NAGY NAP

Kihasználva a kreatív fotózás és a polgári szertartás közötti kis időt, frissen és felkészülten érkezünk a megbeszélt helyszínre, valamivel korábban a vendégek érkezése előtt, hiszen mindig van mit egyeztetni napközben is. Közben érkeznek a vendégek, ha van rá mód, megbeszéljük, hogy kik a fontosabb vendégek, közelebbi hozzátartozók, akikre jobban oda kell figyelnünk fotós szemmel.

Elindul a ceremónia, mindenki rátok és az anyakönyvvezetőre figyel. Mi megpróbálunk minden esetben a legdiszkrétebben fotózni, a lehető legkevesebbet vakuzni, hogy a ceremónia számotokra is meghitt maradjon. A polgári vagy a templomi szertartás után elkészülhetnek a csoportképek is. Mi mindig egy kis idővel korábban érkezünk a szertartások helyszínére, hiszen nem csak távozó, hanem érkező vendégeket is fotózunk.

A templomi és polgári szertartásokat követően átmegyünk a lagzi helyszínére, ahol a vendégek köszöntenek benneteket, átadják az ajándékokat és jókívánságokat.  Ti is fellélegezhetek, a nehezén már túl vagytok, éhesen várjátok a húslevest. 🙂
Sokkal kötetlenebb, lazább hangulatban zajlik tovább a nap, megpróbáljuk lencsevégre kapni a legérdekesebb, legszebb vagy akár a legviccesebb pillanatokat is. Minden fontosabb eseményt rögzítünk: a tortavágást, menyecsketáncot, gyertyafény keringőt és minden egyéb programot, melyet az este folyamán szerveztetek vagy szerveznek nektek.

Mi a lagzi utolsó fontosabb eseményét követően fejezzük be a fotózást, ez a legtöbb esetben éjfél, de programtól függően hajnali egy óra is lehet.

black-gift-box2

AZ ELKÉSZÜLT KÉPEK ÁTADÁSA

A hétvégét követően, ha kipihentétek magatokat újra találkozunk. Rendezzük a megbeszélt összeg másik felét, megbeszéljük az estét, minden rendben zajlott-e, és hogy a képeket kinek, hová kell eljuttatni a megbeszélt határidőre. Körülbelül 1 hónapra vállaljuk a képek kidolgozását, de ez lehet hamarabb, lehet valamivel később is,  mindig értesítünk róla benneteket, hogy mikorra várhatjátok. Külön kérésre szoktunk küldeni ízelítőt, hogy csillapítsuk a türelmetlenséget és küldhessetek emlékképeket a családtagok részére. 🙂
Az elkészült anyagot pen-drive-on adjuk át, melyet igény szerint díszdobozban is kérhettek.

black-gift-box2

ÁRAINK

Esküvői fotózásra árainkat minden esetben az egyedi igények szerint állítjuk össze.
De a legáltalánosabb és legnépszerűbb csomagunk a normál esküvőfotózás, amelyben gyakorlatilag minden benne van. Egész napos rendelkezésre állás!
/Előkészületek menyasszony+vőlegény, polgári és templomi házasságkötési szertartás megörökítése, csoportfotózás, kreatív páros fotózás a felöltözést követően Tokaj-Hegyaljai helyszíneken, lakodalom vagy vacsora fotózása az utolsó fontosabb eseményig, pl.: tortavágás, menyecsketánc/
Ennek díja: 150.000 Ft
Kisebb létszámú esküvőkön, 100 fő alatt → 120.000 Ft

Az elkészült kidolgozott fotókat az egyszerűség kedvéért pendrivon adjuk át az ifjú párnak.
Hiszen CD-T, DVD-T már nem sokan használnak, illetve sok esetben rá sem férne egy-egy lemezre az elkészült anyag.

Fotókönyvek készítésével mi nem foglalkozunk, mert erre számtalan on-line cég kínálja szolgáltatásait.