” Képesek vagyunk rá!”

FOTÓZÁS

Fotózásainkon kizárólag professzionális eszközökkel dolgozunk a tökéletes képminőség elérésének érdekében!

Eszközparkunkkal gyakorlatilag minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtunk megrendelőink számára. Legyen az egy egyszerű esemény fotózás vagy egy professzionális ételfotózás.

#balatonfoto

Fotózás a
vendéglátásban

A vendéglátás szerves része a megfelelő kommunikáció és ennek a leggyorsabb és leghatékonyabb módja a vizuális tájékoztatás. Egy gyönyörű ételfotó, egy vidám pillanat a konyhában, többet ér ezer szónál!

Rendezvény
fotózás

Számtalan rendezvény fotózásán vagyunk túl, amelynek köszönhetően szinte előre látjuk a legfontosabb pillanatokat. Egy-egy megbízás során nincs meghatározva az elkészült fényképek mennyisége. Minden jól sikerült fotó, kidolgozva átadásra kerül, ami lehet akár több száz kép is!

Social
fotózás

Óriási kommunikációs verseny zajlik a közösségi csatornákon. Mi megadjuk neked fotóinkkal azt a minőséget, amellyel garantált a siker! Kérd havi díjas konstrukcióban a kedvezőbb árak és könnyebb elszámolás érdekében!

Fotózás minden
területen!

Baba-mama, család, portré, csoport, céges esemény, esküvő, kutya és cicafotózás, természet, enteriőr, éjszakai, termék. Bármilyen témát lencsevégre kapunk. Keress minket bizalommal!