Mi dolgozunk
a sikeredért!

Számunkra minden megbízás, project a munka nagyságától függetlenül a szívügyünk! Első perctől úgy vesszük kézbe egy vállalkozás marketingfeladatit, mintha az a sajátunk volna.

Nagyon fontos
a kommunikáció!

A mai rohanó világunkban a kommunikáció minősége, sebessége és gyakorisága az egyik legfontosabb tényező, amely a legtöbb esetben befolyásolhatja egy-egy üzlet, vállalkozás jövőjét, sikerét.

A kommunikáció fontossága nem csak a külvilág felé élvezz elsődleges prioritást, hanem a háttérben folyó munkálatoknál is, a megbízó és a megbízott között.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Telefonos vagy e-mailen történt megkeresésünket követően megbeszélünk egy személyes találkozót a tulajdonossal, üzletvezetővel, megbízóval, ha van rá lehetőség a szóban forgó vendéglátóhelyen, szálláshelyen a vállalkozás vagy rendezvény területén.
Abban az esetben ha már konkrét elképzelések vannak, megkötöttük a szerződést, már első találkozásunk alkalmával készíthettünk fényképeket a vállalkozásról, termékekről, csökkentve a kiszállások számát.
A tulajdonos, üzletvezető, megbízó a megbeszélés előtt mindenképp készüljön fel konkrét kérdésekkel, jövőbeni célokkal, konkrét a vállalkozáson belül tapasztalt problémákkal. Rendezvények esetén egy részletes programtervvel.

A MUNKA MENETE

Személyes találkozásunk alkalmával a megkeresést követően, ha van rá lehetőség,  már konkrét pontokat, feladatsort állítunk fel fontossági sorrendben, hogy melyek azok az elemek, ahol azonnali változtatás, fejlesztés szükséges vagy éppen valaminek a hiányosságát pótolni kell a vállalkozás kommunikációjában. Egy vendéglátóhely, vállalkozás sikere nem csak kizárólag a marketingre fordított időn, pénzen és annak színvonalán múlik, hanem sok más kisebb-nagyobb tényezőn is. Ezért ezekkel szembesülve a munkánk során felhívjuk a figyelmet, és lehetőség szerint a vállalkozásoknak is változtatni kell sok esetben bizonyos dolgokon, területeken. Hiába a modern letisztult weboldal, a gyönyörű fotók, ha a beérkező vendég egy étterembe, vagy szállodába például igénytelenül felöltözött, ápolatlan személyzettel találkozik.

KOMMUNIKÁCIÓ

Az egyik legfontosabb tényező a közös munka során a kommunikáció! Telefonon, e-mailen, Facebookon, Viberen teljesen mindegy, a lényeg, hogy beszélgessünk minél többet. Ismerjük meg egymás gondolatmenetét, stílusát, hogy az idő múlásával egyre jobban megértsük egymást, akár már félszavakból is, amelynek következményeképpen gördülékenyen fog menni a munka és az egyes feladatok végrehajtása. Bármilyen ötlet, észrevétel van, beszéljük meg, gondolkozunk rajta. Lehetőleg minden elvégzendő munkának legyen írásos nyoma, erre a legjobb módszer az e-mail, hiszen számtalan tennivaló közben, hamar feledésbe merülhet egy telefonon történt beszélgetés, egyeztetés.