RENDEZVÉNY MARKETING

Rendezvények, rendezvényszervezők, önkormányzatok számára rendkívül alacsony áron, egy csomagban kínáljuk az alábbi szolgáltatásokat. Találkozzunk személyesen, beszéljük át a részleteket!

KÖZÖSSÉGI MARKETING

Napjainkban talán az egyik legfontosabb kommunikációs csatorna a közösségi oldalak és az általuk nyújtott lehetőségek, szolgáltatások. A rendezvény előtt már hónapokkal el lehet kezdeni a reklámkampányt, a rendezvény bemutatását. A közösségi marketing annyira összetett és szerteágazó, hogy külön szakmának lehet tekinteni. Nem mindegy, hogy milyen minőségű tartalmak kerülnek ki az adott esemény oldalaira, legyen az fotó, grafikai anyag vagy csak egy egyszerű szöveg. Érdemes ezt szakemberre bízni, aki jól felépített marketingstratégiával segítheti a rendezvény sikerességét.

FOTÓZÁS

Fotózásaink alkalmával, professzionális Canon Full Frame vázakkal dolgozunk. Kizárólag “L” szériás objektíveket használunk a tökéletes képminőség érdekében. Legtöbb esetben, külső helyszíneken, két fotóssal dolgozunk. Így több szemszögből is készülnek fotók, egy-egy eseményen. Olyan pillanatokat is lencsevégre kapunk, amelyeket egy fotós segítségével nem lenne kivitelezhető. Ráadásul ez a szolgáltatás árát nem befolyásolja. Gyakorlatilag egy fotós munkadíjáért nálunk 2 fő fotóst kap!

PLAKÁT • FLYER

Az egyik legfontosabb elem egy rendezvény esetében a plakát elkészítése, mely – marketing szempontból – az első lépések közé tartozik. Sok esetben befolyásolhatja akár a rendezvényen résztvevők számát is, hiszen egy igényesen elkészített, megfelelően informatív és figyelemfelkeltő plakáttal megalapozhatjuk az első benyomást.

BELÉPŐJEGY • ELEKTRONIKUS BELÉPTETÉS

Saját fejlesztésű beléptetőrendszerünk bármilyen rendezvényen hatékony és biztonságos beléptetést biztosít. Számtalan funkcióval elláttuk, hogy minél hasznosabb információkkal szolgáljon a rendezvény statisztikájának elkészítéshez. Az esemény lehet ezáltal on-line regisztrációhoz kötött, amelynek köszönhetően nincs szükség belépőjegyre és a résztvevő automatikusan megkap minden információt telefonjára már a belépés pillanatában.

RENDEZVÉNY WEBOLDAL • MICROSITE

Nagyobb és rendszeres rendezvények, fesztiválok esetében érdemes a közösségi oldalakon kívül egy weboldalt is üzemeltetni, ahol lényegesen több információ helyezhető el, fix elérési hivatkozásokkal, és számtalan olyan szolgáltatással, amelyet a közösségi oldalakon nem lehet kivitelezni. Az oldal elkészítése mellett tárhelyet, domain regisztrációt biztosítunk a problémamentes működés érdekében.

SZÓRÓLAP • KIADVÁNY

Megtervezzük rendezvényed nyomtatott anyagait, legyen az szórólap, kiadvány, belépőjegy, bármi egyéb. Fontos az egységes arculat, a könnyen és gyorsan elolvasható fontos információk. Munkáink során mindig törekszünk az egyszerűségre, áttekinthetősége. Ahogy mondani szokták, a kevesebb néha több!

MOLINÓ • ZÁSZLÓ

Egy-egy rendezvény elengedhetetlen kellékei a zászlók, molinók, roll upok. Reklámozhatjuk magát a rendezvényt, a résztvevőknek programokat, de útbaigazítást is adhatnak. Fontos tényező a jól olvashatóság és a rendezvény szellemiségéhez való igazodás.

HANGOSÍTÁS

Rendkívül kedvező áron tudunk rendezvények számára biztosítani hangosítást, kisebb, közepes formációk, együttesek, vagy party-deejay számára. 200-300 fős zenei rendezvényekhez elegendő felszereléssel rendelkezünk.
De kisebb technikai igényű rendezvényekhez, pl.: átadó ünnepségekhez, ahol csak beszédhangosításra van szükség, illetve szülinapi, családi összejövetelekhez, házibulihoz, is rendelkezésre tudunk bocsájtani technikai eszközöket, fényeket.